Lokalita:
Hostivař, jedna z nejžádanějších lokalit pro bydlení, která zajišťuje svým obyvatelům veškerou potřebnou infrastrukturu. Je to místo v přímém dosahu centra města a přitom s charakterem klidného bydlení. Nachází se zde Obchodní centrum Hostivař s fitness centrem, kinem a spoustou dalších služeb. Dále jsou v blízkém dosahu například supermarkety Lidl, Billa nebo Penny. Jsou zde lékařI, školky, školy a další vzdělávací a sportovní střediska. Za zmínku stojí také blízký Hostivařský lesopark a Hostivařská přehrada, která svým prostředím poskytuje možnost odpočinku, relaxace i sportovního vyžití.

Dopravní dostupnost:
Lokalita je snadno dostupná pomocí autobusů ze stanic metra Opatov, Chodov nebo Skalka. V dosahu je také tramvajová zastávka Hostivařská nebo zastávka Na Groši s linkami 22, 26 a nočními linkami 57 a 59.

Umístění stavby
Komorní stavba domu je usazena do klidné ulice na Plískavě. Vlastní zahrada, orientovaná na jihozápad, poskytuje svým budoucím uživatelům vzhledem ke své poloze a umístění absolutní klid, bezpečí a soukromí.